Stäng

Jobba hos oss

Vi letar ständigt efter nya förmågor till nuvarande och kommande projekt. Så även om vi inte just nu letar efter en person med just din kompetens, sänd oss ändå ditt CV. Då vi alltid bevakar spännande upphandlingar behöver vi ha tillgång till en intern resursbank med kompetenser som vi kan rekrytera från!

Hos oss är inte den formella utbildningen det vi sätter i centrum vid rekrytering, utan reell kompetens och erfarenhet! Samtidigt letar vi ständigt efter juniora resurser som kan och vill utvecklas till något riktigt stort.

Utöver en konkurrenskraftig lön har vi även ett förmånligt pensions- och sjukförsäkringsavtal som kommer alla till del samt ett väl tilltaget friskvårdsbidrag för varje anställd. 

Skicka din spontanansökan tillsammans med CV, och gärna ett personligt brev, till jobb@c3k.se

Förmåner

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra anställda de bästa förmånerna och nedan visar vi ett urval av vad det innebär att vara anställd hos oss.

  • Personalbil/förmånsbil och tjänstebil
  • Budgeterad kompetensutveckling
  • Reservtjänstgöring
  • Pensions- och försäkringsförmåner
  • Friskvårdsbidrag
  • Årliga evenemang
  • Arbetsverktyg i form av laptop samt telefon

Konsult inom infosäk

 

Vill du bidra till ett säkrare samhälle?

Vill du arbeta med informationssäkerhet?

- Vi söker dig som har intresse och lite erfarenhet av IT-system.

 


C3K växer och söker dig som vill vara med och leda kunden genom ett av sveriges mest rigida säkerhetsramverk.

Du kanske vill utveckla din säkerhetskompetens och leverera med högre kvalitet och tydlighet till våra kunders höga krav? Tillsammans hjälper vi kunden genom hela sin resa, från analyser och kravställningar till förberedelser inför driftsättning av säkra system.

Vi söker dig som är intresserad, är prestigelös, strukturerad och resultatinriktad med förståelse för vikten av kvalitet som en kandidat till ett team med särskilt nationellt fokus med internationell effekt.

Du som har lite arbetslivserfarenhet är varmt välkommen att höra av dig till ett trevligt gäng som utöver vår höga ambition i uppdragen, värderar våra egna medarbetare högt och lägger stor kraft och energi även på de mjuka värdena.


Maila ditt cv samt personligt brev till: jobb@c3k.se