Stäng

Om Oss

C3 Konsult är ett konsultföretag grundat 2013. Vi har på kort tid vuxit till runt 20 medarbetare, och finns på flera orter i Sverige.

 

Vi erbjuder bl.a. kompetens inom:

Projektledning och projektadministration

Systemintegration

Informationssystem (IS/IT)

Logistiklösningar med stor erfarenhet inom försvarssektorn

Integrated Logistics Support (ILS)

Modellbaserat krav- och systemarbete

IT- och informationssäkerhet

 

Idag har vi främst uppdrag inom försvars- och säkerhetssektorn där vi är starka inom ledningssystem (IS/IT)- samt logistikområdet men söker alltid nya utmaningar och arbetar aktivt med att bredda vår kundbas.

"Vi har den bästa kompetensen att leverera tjänster inom försvar och säkerhet. På ett kreativt sätt, och i kundens anda, hittar vi smarta lösningar på alla problem. Vårt arbete är vårt hantverk. "

C3 Konsult är medlem i SME-D, en förening som syftar till att främja små och medelstora företags intressen inom försvarssektorn i Sverige.

"Leverera eller dö..."

Vårt inofficiella motto "Leverera eller dö" syftar till att tydliggöra det faktum att företagets överlevnad ytterst beror på att alla medarbetare alltid levererar sitt yttersta  mot kunden - varje dag och i varje uppdrag. Utan undantag! Vi hoppas att detta lyser igenom i allt vi gör.

Om du klickar på bilden till höger kan du läsa intervjun i Dagens Industri, med bolagets grundare Christopher Ekström, i samband med Di Gasell 2018.

Certifikat och Policy

Vi är sedan 2019 certifierade enligt ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljö) och ISO 45001 (Arbetsmiljö).

Certifikat

Nedan finns vår integritetspolicy.

Integritetspolicy