Stäng

Jobba hos oss

Vi letar ständigt efter nya förmågor till nuvarande och kommande projekt. Så även om vi inte just nu letar efter en person med just din kompetens, sänd oss ändå ditt CV. Då vi alltid bevakar spännande upphandlingar behöver vi ha tillgång till en intern resursbank med kompetenser som vi kan rekrytera från!

Hos oss är inte den formella utbildningen det vi sätter i centrum vid rekrytering, utan reell kompetens och erfarenhet! Samtidigt letar vi ständigt efter juniora resurser som kan och vill utvecklas till något riktigt stort.

Utöver en konkurrenskraftig lön har vi även ett förmånligt pensions- och sjukförsäkringsavtal som kommer alla till del samt ett väl tilltaget friskvårdsbidrag för varje anställd. 

Skicka din spontanansökan tillsammans med CV, och gärna ett personligt brev, till jobb@c3k.se

Konsult inom informationssäkerhet (ref 2018-10)

Bli en del av gemenskapen. C3 Konsult önskar nya kollegor som bärande pelare till teamet för informationssäkerhet.

C3K växer och söker dig som känner för att växla upp till nästa nivå av säkerhetsleverans.
Du vill tillsammans med oss utveckla din säkerhetskompetens och uppnå en högre kvalitet och tydlighet i leverans till våra klienters högt ställda krav. Vi ser dig som är prestigelös, strukturerad, resultatinriktad och noggrann med förståelse för vikten av kvalitet som en kandidat till ett team med särskilt nationellt fokus med internationell effekt.

Våra projekt bygger på samarbete och laganda mot gemensamma mål och du kommer att tillhöra ett team bestående av talangfulla kollegor med mångårig erfarenhet som är lika dedikerade att leverera. Vi söker i huvudsak konsult för informationssäkerhet baserad för stockholmskontoret. Resor kan förekomma.

Huvudaspekter för arbete inkluderar

Stöd till våra klienters lösande av kvalificerade verksamhet- och informationsteknologiska utmaningar; områden som kan vara i föremål är säkerhetsstrategi och risk, säkerhetsanalyser och säkerhet i digital miljö i interaktionen människa-teknik-metod.

  • Analys och rådgivning för beslutsstöd internt och externt.
  • Vara en del av företagets interna utveckling inom arbetsområde.

Önskade erfarenheter och kvalifikationer

  • 1-5 års erfarenhet av IT projekt och/eller tjänsteleverans.
  • Minst ett års erfarenhet inom informationssäkerhet eller kvalificerat kvalitetsarbete.
  • Genomförd högskoleexamen.
  • Påvisad erfarenhet från projektledning och/eller miljö präglad av krav på samarbete.
  • Relevanta erfarenheter som konsult; kommunikation och interpersonella färdigheter.
  • Svensk medborgare

Vi ser fram emot en ansökan!

För att ansöka, maila CV samt personligt brev till jobb at c3k.se med rubriken Ansökan konsult inom informationssäkerhet (ref 2018-10).

Frågor angående tjänsten kan lämnas till Johan Harding tnr 0735033389, johan.harding at c3k.se.